Neem, bij klachten van verkoudheid of koorts, vooraf een Covid zelftest af!

Huisartsenpraktijk Niemantsverdriet, Struik & Veraart

Uitslagen & Ingrepen

Uitslagen

Als er bij u aanvullend onderzoek (bloed prikken, röntgenfoto etc) gedaan is, kan u de uitslagen inzien via MijnGezondheid.net. U kunt ook bellen voor de uitslag. Dit kan dagelijks tussen 8:00 en 11:00 en tussen 13:30 en 16:00. De meeste uitslagen zijn binnen een week bekend.

 

Chirurgische ingrepen

In onze praktijk is het mogelijk om kleine chirurgische verrichtingen door de huisarts te laten verrichten. U kan hierbij denken aan het verwijderen van een vetbult, een talgkliercyste of andere plekjes, het behandelen van een ingegroeide teennagel en dergelijke zaken. Voordat de huisarts een ingreep kan verrichten dient u eerst een afspraak te maken om de aandoening te beoordelen en te zien of een chirurgische ingreep noodzakelijk is. De eventuele ingreep kan dan op een later moment verricht worden.

 

Spiraaltje

Het is mogelijk om in onze praktijk een spiraaltje (koperspiraal of hormoonspiraal) te laten plaatsen. Voordat dit gedaan kan worden, moet u dit eerst met de huisarts bespreken. Neem hiervoor contact op met de praktijk. 

 

Teledermatologie

Er wordt in onze praktijk gebruik gemaakt van ‘teledermatologie’. Hierbij nemen we een foto van een huidafwijking en sturen deze door naar een dermatoloog voor diagnose en advies. Een deel van de kosten van teledermatologie zijn specialistenkosten en spreken uw eigen risico aan.

Therapieland

Therapieland biedt online modules voor mensen met psychische klachten. De dokter of praktijkondersteuner kan u een link sturen naar deze programma's met veel uitleg en tips over bepaalde psychische klachten.