I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar de praktijk te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u op de homepagina

Huisartsenpraktijk Niemantsverdriet, Struik & Veraart

Vaccinatie corona

Informatie over het vaccineren tegen corona verandert regelmatig. Actuele websites over vaccineren zijn: www.thuisarts.nl en www.rijksoverheid.nl.

Vaccinatiebewijs

Informatie over het aanmaken van een vaccinatiebewijs vindt u op rijksoverheid.nl. Alles wat u moet weten over reizen en corona, vindt u op nederlandwereldwijd.nl. Als u door de huisarts gevaccineerd bent, wordt dit doorgegeven aan het RIVM (als u hier toestemming voor gegeven hebt). Door technische problemen is hierbij bij veel huisartsenpraktijken vertraging opgelopen, hier wordt aan gewerkt. Wij vragen u hierover liever niet naar de praktijk te bellen.

Vaccinatie in onze praktijk

De huisartsen vaccineren mensen tussen 60 en 65 jaar en mensen met fors overgewicht (BMI >40) of het syndroom van Down. Als u in één van deze groepen valt, heeft u van ons een uitnodiging ontvangen. De overige vaccinaties worden gedaan door de GGD. 

Bent u niet zeker van uw BMI, check dat dan hieronder op onze BMI-rekenmachine.

Vul hieronder de gegevens in van degene waarvan u denkt dat deze gevaccineerd zou moeten worden. Diegene moet dan wel ingeschreven staan in onze praktijk. Vermeld dan of het gaat om het syndroom van Down, of geef ons het gewicht de lengte en het BMI door. 


Contact
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely