I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar de praktijk te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u op de homepagina

Huisartsenpraktijk Niemantsverdriet, Struik & Veraart

Vaccinatie corona

Informatie over het vaccineren tegen corona verandert regelmatig. Actuele websites over vaccineren zijn: www.thuisarts.nl en www.rijksoverheid.nl.

Vaccinatie in onze praktijk

We hebben nog geen bericht gehad wanneer wij gaan starten. Wel weten we dat we waarschijnlijk als eerste de volgende groepen gaan vaccineren:

  • mensen geboren in het jaar 1956 en 1957 
  • mensen met het syndroom van Down (trisomie 21)
  • mensen met fors overgewicht (een BMI van 40 of hoger)

Voor groep 2 en 3 is het voor ons lastig om precies te weten wie dit zijn. Soms staat dat niet of niet goed in ons medisch dossier. Als u denkt dat u of een gezinslid van u bij deze groepen hoort, vul dan het onderstaande formulier in. Bent u niet zeker van uw BMI, check dat dan hieronder op onze BMI-rekenmachine.

Vul hieronder de gegevens in van degene waarvan u denkt dat deze gevaccineerd zou moeten worden. Diegene moet dan wel ingeschreven staan in onze praktijk. Vermeld dan of het gaat om het syndroom van Down, of geef ons het gewicht de lengte en het BMI door. 


Contact
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely